PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA 2013 SUECA RICERS

El passat dia 28 de desembre de 2012 es va celebrar la presentació oficial de Sueca Ricers per a la temporada 2013.

L’acte va congregar a més d’un centenar de persones que incloïen jugadors, socis i directiva i mitjans de comunicació. També va assistir a l’acte l’il·lustre Alcalde de la ciutat de Sueca Don Salvador Campillo que va prometre seguir prestant recolzament a la institució com fins ara ha anat fent el consistori suecà.

Un altre il·lustre convidat que va poder assistir a l’acte fou Michele Ventorre antic jugador i entrenador de l’equip que actualment és entrenador en la selecció italiana. Michele va arribar directament des de Bolonya per estar amb els seus companys.

L’acte fou presentat amb gran soltesa per Joan Carles Vázquez. Els jugadors van ser cridats d’un en un davant de l’aplaudiment i les ovacions del públic assistent.

A més a més, l’acte va servir per presentar la nova aplicació per a telèfons mòbils Sueca Ricers dissenyat pel mateix Joan Carles Vázquez. I es celebrà la consecució de la Copa valencià de l’equip júnior.

L’entrenador, Salvador Bartolomé informà dels objectius esportius per a la present temporada i acte seguit es celebrà una xicoteta festa amb berenar i ball inclosos.

AMUNT RICERS!!!!