Sueca Ricers torna a la Spanish Bowl 2024 


Aquest cap de setmana, 8 i 9 de juny, Sueca Ricers viatja a Calatayud per a disputar la Spanish Bowl 2024 en les seues categories Sub-13 i Sub-17. 

Despres de proclamar-se campions de la Comunitat Valenciana de Flag Football a les categories Sub-13 i Sub-17, Sueca Ricers disputarà la Spanish Bowl 2024 a Calatayud en una edició amb record de participació. 

La Spanish Flag Bowl 2024 batrà tots els rècords de participació amb la presència de 50 equips procedents de més d’una vintena de clubs de tota la geografia nacional. Per començar, la Spanish Flag Bowl Youth d’aquest pròxim cap de setmana comptarà amb 29 esquadres, que buscaran coronar-se com a campions nacionals d’aquesta modalitat sense contacte del Futbol Americà, que serà olímpica als Jocs de Los Angeles del 2028. 

Sueca Ricers, Cantabria Bisons, Ávila Grizzlies, Villanueva Black Storks, Murcia Cobras, Valencia Firebats, Royal Oaks Knights de Alcobendas, LG OLED Black Demons Las Rozas, Camioneros de Coslada y Alicante Sharks seran les deu esquadres que disputaran la categoria U17. 

Vuit equips també competiran en la SFB U13, amb la presència de Sueca Ricers, Saragossa Hurricanes, Fuenlabrada Wolverines, València Firebats, Royal Oaks Knights de Alcobendas, Osos Rivas, Camioneros de Coslada i Terrassa Reds.  

La SFB Youth arrencarà aquest dissabte a les 9 del matí, amb la disputa de les fases prèvies de les diferents categories, i en la matinal de diumenge es jugaran les finals. Tots els resultats i classificacions de la competició es podran consultar a la següent pàgina: www.fefa.es/spanish-flag-bowl-youth-2024.  

Black Demons (U17), Camioneros (U15), Royal Oaks Knights (U13) i Osos (U11) van ser els campions de la passada edició, que també es va celebrar a Calatayud. 

Els dos caps de setmana de competició es podran seguir en directe a través del canal de YouTube de FEFA, amb la retransmissió de Sinopsis Vuvuzela.