Torneig Invitacional de Flag Football Mixte a Sueca

Aquest cap de setmana el Club de Futbol Americà Sueca Ricers, disputarà a Sueca el Torneig Invitacional de Flag Football 2019, i en el que participaran equips representants dels diferents campionats territorials d’Espanya.

El Flag Football es una modalitat del Futbol Americà sense contacte i en el que poden participar xics i xiques de totes les edats a partir de 16 anys.

El torneig, coordinat per la Federació Valenciana de Futbol Americà, es disputarà el pròxim dissabte 16 de novembre, de 9:00h. a 19:00h. a l’Estadi Municipal Antonio Puchades de Sueca, i participaran representants de la Lliga Catalana, de la Lliga Andalusa, de la Lliga Valenciana i de la Lliga Canaria.
El representant de la Lliga Catalana seran els Barcelona Pagesos, de la Lliga Andalusa seran els Amontíllate Circus de Montilla (Cordoba) i els Granada Lions, de la Lliga Valenciana els Sueca Ricers, Alacant Sharks, Sant Joan Dolphins d’Alacant i les València Firebats, i de la Lliga Canaria els Atlantic Devils de Gran Canaria.

Els equips es dividiran en dos grups de quatre equips que disputaran la Fase de Grups.

Al Camp nº 1 s’enfrontaran els Sant Joan Dolphins, Amontíllate Circus, Barcelona Pagesos i Alacant Sharks.

Al Camp nº 2 s’enfrontaran els Sueca Ricers, Valencia Firebats, Atlantic Devils i Granada Lions.

Ja de vesprada, després de la pausa per a dinar, des de les 15:00h. es disputaran la resta d’encontres entre grups, i els primers i segons classificats de cada grup jugaran les semifinals, i a les 17:30h es disputarà la final.

L’entrada serà gratuïta i queden totes i tots convidats a gaudir d’aquest espectacular torneig de Flag Football a Sueca.

AMUNT RICERS!!!